Gaivi silkė su juodaisiais serbentais, grietine, svogūnais ir medumi

2023-12-13 Autorius WorldRecipes.lt

Gaivi silkė su juodaisiais serbentais, grietine, svogūnais ir medumi
Jau tikriausiai ne vieną kartą minėjau, kad labai mėgstu eksperimentuoti su įvairiausiais silkės patiekalais. Ir kai pamačiau šį receptą su juodaisiais serbentais, tiesiog privalėjau išmėginti. Tad vakar būtent tai ir padariau. Ingredientų nedaug, paruošti irgi nėra sudėtinga. O skonis gavosi labai geras. Tikrai neįprastas, bet geras. Valgėm su vyru ir sakėm, kad tai receptas, kurį reikia būtinai pakartoti ir ateityje. Tad dalinuosi šiuo receptu ir su Jumis visais. Imkite ir skanaukite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • silkė: 250 gramų
    • grietinė: 150 gramų
    • svogūnai: ketvirtadalio
    • medus: 2 arbatinių šaukštelių
    • šaldyti juodieji serbentai: 150 gramų
    • krapai
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių smulkiai supjaustome svogūnus, o silkę - nedideliais gabaliukais.
  2. 2. Grietinę sumaišome su medumi, maltais juodaisiais pipirais, krapais ir pagardiname visa tai juodais serbentais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sudedame supjaustytus svogūnus bei silkutę ir visa tai gerai išmaišome.
  5. 4. Kuriam laikui paliekame šaldytuve.
  6. 5. Prieš patiekdami dar kartą išmaišome, papuošiame žalumynais ir serbentais. Skanaujame!