Kaliaropių ir raudonųjų kopūstų salotos

2019-02-02 Autorius Mi ir Do virtuvė

Kaliaropių ir raudonųjų kopūstų salotos

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • raudonieji kopūstai: maždaug ketvirtadalio galvos (tinka ir baltas)
    • morkos: 1 (didelės)
    • kaliaropės: 1 (nedidelės)
    • svogūnų laiškai
    • krapai
    • petražolės
    • veganiškas majonezas: pagal skonį (naudojom "Sojalitos" sojų majonezą)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kopūstą supjaustome labai plonais šiaudeliais, morką bei kaliaropę sutarkuojame, žalumynus – sukapojame.
  2. 2. Viską sumaišome, paskaniname druska bei pipirais, uomet krauname į lėkštes/dubenėlius, sumaišome su majonezu. Patiekiame ir skanaujame!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Jeigu visų pagamintų salotų iškart nepavyksta suvalgyti, jas geriau yra laikyti šaldytuve nesumaišytas su majonezu.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau kopūstų salotų receptų rasite: Kopūstų salotos.
Avinžirnių ir tuno salotos
(3)
Pačios skaniausios keptos vištienos salotos
(5)