Kepti mėsos faršo kukuliai su bulvėmis

2018-10-07 Autorius Baltoje lėkštėje

Kepti mėsos faršo kukuliai su bulvėmis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Mėsos kukuliams:
    Užpilui:
    • vanduo: 250 mililitrų
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
    • druska
    • juodieji pipirai
    Taip pat:
    • skustos bulvės: ~1,2 kilogramo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į pasirinktą faršą įtarkuokite obuolį bei žalią bulvę, suberkite prieskonius, palikite pasimarinuoti.
  2. 2. Tuomet bulves nuskuskite bei supjaustykite riekelėmis.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kepimo indą ištepkite su sviestu. Iš faršo suformuokite rutuliukus, sudėkite juos į kepimo formą. Ten pat išdėliokite supjaustytas bulves. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Laikui baiginėjantis, kol dar kepa, užvirkite vandenį bei sumaišykite jį su pomidorų padažu, grietine ir prieskoniais.
  5. 4. Paskui užpilkite skystį ant pakepusių kukulių su bulvėmis bei dar kepkite maždaug pusvalandį (patikrinkite, kad bulvės būtų minkštos). Prieš bebaigiant kepti galite, jeigu norisi, viską apibarstyti sūriu bei dar įdėti į orkaitę maždaug 5 minutėms. Mėgaukitės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau mėsos kukulių receptų rasite: Mėsos kukuliai.
Faršo kepsniukai su bulvėmis
(128)