Kiaulienos išpjovos kepsnys su įdaru

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaulienos išpjovos kepsnys su įdaru
Labai skanus būdas paruošti kiaulienos išpjovą, su labai skaniu įdaru. Tokį patiekalą tikrai nėra gėda ir didžiąsias metų šventes ar kitas progas patiekti. Visi kas paragauja, labai nustemba ir pagiria. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos išpjovos: 1
    • vytintos kiaulienos nugarinės: 100 gramų
    • kreminio ožkų sūrio: 50 gramų
    • saulėje džiovintų pomidorų: 4-5
    • mairūnų
    • maltų saldžiųjų paprikų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • alyvuogių aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kiaulienos išpjovą išpjaukite plokščiai (kaip atverstą knygą) bei ganėtinai gerai įtrinkite druska, pipirais, maltomis paprikomis ir mairūnais.
  2. 2. Aptepkite kreminiu sūriu, ant viršaus išdėliokite džiovintų pomidorų juosteles. Susukite, susmeikite mediniais pagaliukais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet apvyniokite vytinto kumpio griežinėliais bei apsukite visą vyniotinį siūlu. Špižinėje keptuvėje gerai įkaitiname aliejų, vyniotinį apskrudinkite iš visų pusių.
  5. 4. Po to perdėkite į kepimo skardą, užpilkite aliejumi, šiek tiek vandens bei kepkite dar apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaukite!
Charčio sriuba su kiaulienos faršu ir pupelėmis
(3)
Keptuvėje kepti kiaulienos vėrinukai
(2)
Kiaulienos nugarinės išpjova pipiriniame granatų padaže
(3)
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
(1)