Kiaulienos sprandinės kepsniai, kepti piene su bulvių kroketais

2018-09-18 Autorius Viktorijos virtuvė

Kiaulienos sprandinės kepsniai, kepti piene su bulvių kroketais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Bulvių kroketams:
    • virtos bulvės: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Kepsniai: Kepsniukus išdėliokite kepimo formoje bei apibarsčiusios druska ir pipirais gerai įtrinkite. Tuomet aptepkite majonezu. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o papriką - trumpais šiaudeliais. Daržoves paskirstykite ant kepsniukų bei užpilkite su pienu.
  2. 2. Tuomet dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę bei kepkite maždaug 50 minučių. Po to apibarstykite su sūriu bei dar pakepkite, kol šis išsilydo.
  3. Reklama
  4. 3. Bulvių kroketai: Atvėsusias bulves sutrinkite trintuvės pagalba. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, jei reikia, įdėkite dar druskos su pipirais bei gerai išmaišykite. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų bei sudėkite suformuotus nedidelius rutuliukus.
  5. 4. Vis pamaišydamos virkite tol, kol dailiai apskrunda. Riebalų perteklių galite nusausinti servetėles pagalba.
  6. 5. Galiausiai kepsnius ir kroketus patiekite kartu su šviežiomis daržovėmis ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Tomahaukas - keptas Tomahawk kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūnų žiedais
(2)