Klasikiniai farširuoti kiaušiniai su majonezo ir garstyčių padažu

2024-02-20 Autorius Kviečiu į virtuvę

Klasikiniai farširuoti kiaušiniai su majonezo ir garstyčių padažu
Nežinau kaip Jūsų šeimoje, bet manojoje jei tik šaldytuve yra kiaušinių, tai reiškiasi yra ko valgyti. Aš itin juos mėgstu ir atsisakyti jų, tiesiog būtų be galo sunku. Šį kartą ne tiek, kad dalinuosi receptu, gal tai labiau primenu klasikinį įdarytų (farširuotų) kiaušinių būdą. O kad viskas atrodytų ir būtų dar skaniau skaninu labai skaniai pipirais ir druskomis. Geri ir kokybiški pipirai ir druskos su maistu gali pridaryti be galo daug teigiamų dalykų! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti kiaušiniai: 3
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • pipirai: žiupsnio (naudoju  "Tellicherry")
    Papuošimui:
    • pipirnės daigai: 1 saujelės
    • čili pipirai: pagal poreikį (naudoju "Angelo plaukai")
    • Chipotle jūros druska: žiupsnio
    • druska: žiupsnio (naudoju herb salt "Meat")

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius nulupkite, perpjaukite perpus išilgai.
  2. 2. Tada išimkite trynius, o baltymų puseles atidėkite į šalį.
  3. Reklama
  4. 3. Kiaušinių trynius išsukite su majonezu, garstyčiomis bei žiupsniu šviežiai grūstų pipirų.
  5. 4. Pasiruošta mase įdarykite baltymų puseles.
  6. 5. Įdarytus kiaušinius puoškite pipirnės daigais, čili pipirais "Angelo plaukai". Pabarstykite druskomis.
  7. 6. Patiekite ir skanaukite!
Klasikiniai farširuoti kiaušiniai su majonezo ir garstyčių padažu