Koldūnai KITAIP

2018-05-27 Autorius WorldRecipes.lt

Koldūnai KITAIP

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • koldūnai (pirktiniai, kiek tik norisi ir kokių tik norisi)
    • grietinė: kokių 3 šaukštų
    • sviestas: gabaliuko (nedidelio)
    • fermentinis sūris
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių koldūnus išvirkite įprastu būdu – pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Tuomet imkite indą skirtą kepimui, dėkite į jį grietinę (kad padengtų visą dugną) bei meskite sviesto gabalėlį. Apibarstykite pipirais (jų galite ir nedėti, jeigu nemėgstate). Ant viso šito “mišinio“ dėkite koldūnus.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 150 laipsnių temperatūros, maždaug 10 minučių, paskui užbarstykite sutarkuotą sūrį bei dar pakepkite kokias 5 minutes, kol sūris išsilydys. Ir… skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau koldūnų receptų rasite: Koldūnų receptai.
Krabų mėsos ir špinatų užkepas - apkepas
(1)
Baklažanų lazanija su varške
(1)