Koldūnų sriuba | Receptas

Ingredientai

    • koldūnai: 0,5 pakelio
    • 1 l vandens reikės vieno sultinio kubelio (jeigu turite natūralaus sultinio, naudokite jį),
    • morkos: 1 (nedidelės)
    • paprikos: 0,25
    • svogūnai: 0,25
    • prieskoniai sriubai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje užvirinkite vandenį, įdėkite sultinio kubelį, leiskite ištirpti. Tada sudėkite koldūnus. Virkite juos taip, kaip parašyta ant jų pakuotės. Keptuvėje pakepinkite sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną bei papriką. Sudėkite juos į sriubą. Skanaukite!
  2. 2. Pastebėjimas: Valgymo metu galite įdėti grietinės į sriubą, jeigu mėgstate. Mes nenaudojome.
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Gavosi tikrai skaniai. Kas dar neišbandėte, rekomenduojame pabandyti.
Tiršta, soti ir aštri pupelių sriuba su mėsa
(2)
Tailandietiška aštri vištienos sriuba
(2)
Pupelių sriuba su vištiena
(1)