Tobulai skani ir soti sriuba. Visi ingredientai joje idealiai sužaidžia tarpusavyje. Triušienos mėsa labai irgi tinka, nes yra lengvai virškinama. Pasigaminkite jau šiandien!
1. Pirmiausia triušienos juosteles supjaustome plonai griežinėliais bei pakepame keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2-3 minutes. Atidedame į šalį.
2. Tuomet į puodą sudedame visus nurodytus ingredientus sultiniui bei verdame apie 10 minučių. Nukošiame per sietelį.
Reklama
3. Tada paruoštą sultinį vėl užkaičiame, sudedame makaronus bei verdame kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Po to dedame šaldytas daržoves, supilame kokosų pieną, verdame keletą minučių, kol suminkštės daržovės.
4. Paskui supilame vandenyje ištirpintą krakmolą bei gerai išmaišome. Išjungiame ugnį, sudedame šviežius špinatus, permaišome ir paliekame minutei. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.