Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir triušiena

2017-11-07 Autorius Oditėlės blogas

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir triušiena
Tobulai skani ir soti sriuba. Visi ingredientai joje idealiai sužaidžia tarpusavyje. Triušienos mėsa labai irgi tinka, nes yra lengvai virškinama. Pasigaminkite jau šiandien!

Ingredientai

    • triušienos mėsos juostelės: 200 gramų
    • smulkūs makaronai: poros saujų
    • šaldytas kinietiškų daržovių rinkinys: 200 gramų
    • švieži špinatai: 50 gramų
    • kokosų pienas: 400 mililitrų
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto (+2 šaukštai vandens)
    Sultiniui:
    • vištienos sultinys: 1 litro
    • česnakas: 2 skiltelių
    • lauro lapai: 1
    • sojos padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • teriyaki padažas: 1 valgomojo šaukšto
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • grūsta čili paprika: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia triušienos juosteles supjaustome plonai griežinėliais bei pakepame keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2-3 minutes. Atidedame į šalį.
  2. 2. Tuomet į puodą sudedame visus nurodytus ingredientus sultiniui bei verdame apie 10 minučių. Nukošiame per sietelį.
  3. Reklama
  4. 3. Tada paruoštą sultinį vėl užkaičiame, sudedame makaronus bei verdame kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Po to dedame šaldytas daržoves, supilame kokosų pieną, verdame keletą minučių, kol suminkštės daržovės.
  5. 4. Paskui supilame vandenyje ištirpintą krakmolą bei gerai išmaišome. Išjungiame ugnį, sudedame šviežius špinatus, permaišome ir paliekame minutei. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.
Raudonųjų lęšių sriuba su morkomis
(4)
Trinta brokolių sriuba su kokosų pienu ir krevetėmis
(4)
Klasikiniai lietuviški šaltibarščiai su bulvėmis
(24)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Konservuotų raudonųjų pupelių sriuba su dešrelėmis
(1)
Tiršta, soti ir aštri pupelių sriuba su mėsa
(2)