1. Iš pradžių visus ingredientus, kuriuos reikia pasmulkinti - pasmulkinkite norimo dydžio kubeliais.
2. Tuomet viską suverskite į puodą ir troškinkite maždaug 20-25 minutes. Suverskite viską į stiklainius, užsukite ir laikykite sriubytę žiemai.
Reklama
3. Kaip žiemą paruošti sriubą? Pirmiausia nulupkite ~3-4 bulves. Jas smulkiau supjaustykite bei nedideliame kiekyje vandens išvirkite. Smulkiai supjaustytos išvirs gana greit, maždaug per 10 minučių. Tada suverskite sriubą iš indelio, kurį atsidėjote žiemai. Išmaišykite, iki norimo tirštumo pripilkite vandens. Aš pati visada, papildomą kiekį vandens užsivirinu arbatinuke atskirai (taip greičiau). Pagal savo skonį pridėkite druskos, kitų savo mėgstamu prieskonių. Laukite kol užvirs. Štai ir viskas. Galite mėgautis nuostabia sriuba ir žiemą.
Aistė
Nepakartojama!!! Nuostabus receptas. Greitai, paprastai pagaminama. Ačiū, už puikią idėją:)
Atsakyti
Zuzana
Kokia čia burokėlių sriuba, kai 4,5 kg priedų. Čia burokėlių vos kvapą pajusi. Nesamonė.
Atsakyti
Zuzanai
O tai jūs, kai verdate burokėlių sriubą, nieko daugiau nededate? Tik burokėliai pas jus sriuboje? Na tai tada tikrai burokėlių kvapo ir skonio sriuba :) Tik neaišku ar skoniu labai patraukli.
Aistė
Atsakyti
Zuzana
Atsakyti
Zuzanai