1. Pirmiausia užkaičiame puodą su vandeniu, kai užverda suberiame druską, pipirus bei sudedame gabalėliais supjaustytą vištienos file. Kai vanduo užverda - supilame ryžius.
2. Tuomet nuskutame bulves bei morkas, bulves smulkiai supjaustome, morkas sutarkuojame ir beriame į puodą, pamaišome. Leidžiame sriubai virti ant silpnos ugnies.
Reklama
3. Tuo tarpu nulupame odelę pomidorams bei juos susmulkiname, suverčiame į sriubą, paverdame dar maždaug kelias minutes, suberiame susmulkintus krapus ir viskas.
4. Dar galima 10 minučių palikti pastovėti, kad skoniai labiau "susidraugautų. Skanaus!
To ma ma
Sriuba nieko, bet čia ne tradicinė ryžių pomidorinė, o sriuba su pomidorais ir ryžiais.
Atsakyti
Aaa
Nieks ir nerašo kad tradicinė
Kristina
Ačiū už tokį paprastą ir, tikiuos, skanų receptą. Sriuba tuoj išvirs, o ragausim, kai norėsime valgyti :)
Atsakyti
To ma ma
Atsakyti
Aaa
Kristina
Atsakyti