Brokolių sriuba su kokosų pienu, vištiena ir pievagrybiais

2019-09-17 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Brokolių sriuba su kokosų pienu, vištiena ir pievagrybiais
Būna dienų kai užsinori kažko naujo ir dar visiškai neragauto. Šį kartą užsinorėjau šiek tiek egzotikos ar tiesiog "kažko visiškai netikėto". Savo norus šįkart pilnai patenkinau sočia sriuba su vištiena, pievagrybiais ir kokosų pienu. Sriuba gavosi tokia fantastiška, kad kitą dieną vyro pageidavimui ją viriau iš naujo. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet pievagrybius supjaustykite riekelėmis, o svogūną ir česnaką smulkiais gabaliukais.
  3. 3. Tada įkaitintame aliejuje pakepinkite daržoves, joms suminkštėjus sudėkite vištienos gabaliukus. Pakepinkite, kol ji gražiai apskrus.
  4. 4. Po to sudėkite ant viršaus pievagrybius. Kepkite dar maždaug 7 minutes.
  5. 5. Paskui sudėkite kario pastą ir sojos padažą. Pakaitinkite porą minučių.
  6. 6. Keptuvės turinį berkite į puodą, užpilkite vandeniu ir kokosų pienu.
  7. 7. Užvirus suberkite brokolį išskirstytą žiedais. Pavirkite maždaug 7 minutes. Patiekite ir skanaukite!
Brokolių sriuba su kokosų pienu, vištiena ir pievagrybiais
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)
Aštri jūros gėrybių sriuba
(1)
Soti žuvienė su krevetėmis
(3)
Juka - kraujo sriuba
(15)