O taip! Šildanti, soti ir tokia gardi sriuba su tortellini koldūnais. Labiausiai tinka vėsiam/šaltam orui (priklausomai nuo tokur gyvenate). Čia tiek sriuba, tiek kartu visas pilnas patiekalas viename. Patikėkite manimi, suvalgę dubenėlį šios sriubos būsite visiškai pasisotinę ir tikrai nereiks nei antrojo patiekalo.
Šiai sriubai galima naudoti tiek tortellini koldūnus, tiek paprastus mažesnius koldūnus. Grybai sriubai suteiks labai gero skonio, dėl to būtinai rekomenduoju jų neišbraukti iš ingredientų sąrašo. Žinoma, jeigu turite džiovintų grybukų, tada aš jums pavydžiu, nes sriuba išeis dar skanesnė, nei su paprastais pievagrybiais. Pridėti papildomam skoniui aš dar kartais ant sriubos pabarstau smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio. Dėl špinatų galima nesijaudinti, jei neturite, ir be jų sriuba bus labai skani. Beje, jei norite skystos sriubos, nededame miltų. Aš norėjau, kad sriuba išvirtų šiek tiek kreminė, tad papildomai įdėjau miltų.