Namuose išvirtos sriubos visados yra pačios gardžiausios, sočiausios ir sušildančios prastu oru. Šį kartą rinksimės tobulo skonio brokolių sriubą!
Ši sriuba gaunasi kreminė, bet nėra trinta. Gamindama naudoju avižų grietinėlę, kuri suteikia sriubai tirštumo. Jei norisi daugiau kremiškumo, galite trečdalį sriubos sutrinti. Nors aš pati tikrai labai mėgstu įvairiausias trintas sriubas, bet visgi mūsų organizmui naudingiau yra suvalgyti išvirtą (žinoma, nepervirtą) daržovę, nei iš jos padarytą tyrelę. Taip pat, nesutrintos daržovės yra ilgiau virškinamos, tad ne taip greitai išalksite, kaip suvalgę trinto sriubos dubenėlį. Ypač svarbu, jei ant vasaros norisi atsikratyti kelių kilogramų.
Taip pat šiai sriubai pikantiško skonio suteikia mielių dribsniai ir rekomenduoju jų iš ingredientų sąrašo neišimti. :)