Ši sriuba su morkomis, imbieru ir kokosų pienu yra skani ir kreminė, turinti subtilų aštrumo atspalvį iš imbiero ir kario prieskonių. Svogūnai ir česnakai suteikia švelnų aromatinį pagrindą, o morkos priduria natūralaus saldumo. Kokosų pienas užbaigia sriubą, suteikdamas jai kremiškumo ir tropinio skonio, puikiai derančio su švelniais prieskoniais.
Sriuba idealiai tinka šaltoms dienoms, yra lengva ir maistinga, puikiai subalansuojanti saldumo, aštrumo ir kreminio sodrumo skonius. Patiekti galima su skrebučiais ar duonos gabalėliais, kad būtų dar sočiau.
Autorės komentaras - jeigu reikėtų išsirinkti skaniausios sriubos receptą – tai tikrai būtų koks nors trintos sriubos variantas. Dalinuosi labai sušildančios sriubos receptu, kurį išbandyti galima bet kokiu metų sezonu, nes morkos ir imbierai labai lengvi prieinami visus metus. Dėl naudojamo šviežio imbiero sriuba visai aštri, tad jei visai nemėgstate aštrumo, galima dėti mažiau imbiero. Tik rekomenduoju nepakeisti jo milteliais ir naudoti šviežią – suteikia tikrai visiškai kitokį (daug geresnį) skonį.
Sriubai apibarstyti labai tinka sezamo sėklos, o jeigu draugaujat su aštrumu, tai ir čili aliejaus galima užsipilti.