Krabų lazdelės alaus tešloje

2023-03-18 Autorius Kviečiu į virtuvę

Krabų lazdelės alaus tešloje
Žinau, kad tai nėra pats sveikiausias pasirinkimas, bet kartas nuo karto galima ir šitaip save bei šeimą ar užsukusius svečius palepinti. Man tikrai būna tokių dienų, kai labai užsinoriu krabų lazdelių. Tuomet imu ir nusiperku, ir nematau čia jokio nusikaltimo, kad priaugsiu kokį vieną kitą gramą ant savo kūno. Krabų lazdelės alaus tešloje yra mano tikras atradimas. Iki šiol gamindavau krabų lazdelės su kiaušiniu ir majonezu - taip pat labai geras receptas.

O va šį kartą tešlą paruošiau su alumi ir kariu, todėl gavosi ji tokia pikantiška ir šiek tiek kitokia. Pamėginkite, tikrai labai geras, naujas ir įdomus skonis.

Man šias krabų lazdeles skaniausia patiekti su šiuo česnakiniu padažu, bet galite pasirinkti ir kitus savo mėgstamus padažus.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • krabų lazdelės: 300 gramų
    • alus: 200 mililitrų
    • druska: žiupsnio
    • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 5-6 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 1
    • džiovintos žolelės: žiupsnio
    • aliejus: šlakelio (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinį išsukite su alumi, druska ir nurodytais prieskoniais.
  2. 2. Tuomet suberkite miltus ir gerai išmaišykite tešlą.
  3. Reklama
  4. 3. Merkite krabų lazdeles į tešlą ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau krabų lazdelių receptų rasite: Krabų lazdelės.
Sūrio spurgos su jalapenu
(10)