Tortilijų traškučiai su česnakais, prieskoniais ir fermentiniu sūriu

2023-12-30 Autorius WorldRecipes.lt

Tortilijų traškučiai su česnakais, prieskoniais ir fermentiniu sūriu
Gaunasi tikrai labai gardūs bei greitai paruošiami tortilijų traškučiai. Man pačiai labai patiko tai, kad galima rinktis mėgiamus prieskonius bei improvizuoti pagal savo ir kiekvieno valgančiojo skonį. Sūris taipogi nėra būtinas, bet jis traškučiams tikrai suteikia nuostabaus pikantiškumo. Traškučių svarbu labai neperkepti, nes kitaip bus kieti. Skaniausia, kai jie šiek tiek traškūs.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 1 skiltelės (išspaustos spaudykle)
    • mėgstami prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
    • tortilijos: 4 (arba lavašas)
    • fermentinis sūris: gabaliuko

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių aliejų, česnaką bei prieskonius sumaišome.
  2. 2. Šiuo mišiniu aptepame tortilijas arba lavašą, ant viršaus užbarstome smulkiai sutarkuotą sūrį (čia labiau tinka sūresnis, sodresnio skonio sūris) bei sukarpome į trikampius.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet vienu sluoksniu sudedame į kepimo skardą bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių, kol gražiai apskrus.
  5. 4. Patiekiame ir skanaujame!

Aiste

Labai skanus gavos , Aciu !
Atsakyti

Vaida

Nagi einu daryti. Sudomino
Atsakyti
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Arancini receptas - risotto ryžių rutuliukai su sūriu
(1)