Toks bulvių ir lašišos užkandis su kreminio sūrio ir graikiško jogurto užtepėle yra gana sveikas, bet tuo pačiu labai sotus ir skanus. Be visa ko, jame gliuteno.
Pagrindinis ingredientas čia yra bulvė, tad itin svarbu jas naudoti tinkamos rūšies. Reikia rinktis mažas bulves, tai yra baby potatoes. Jų visai nereiks lupti, o užteks perpjauti į dvi dalis ir iškepti orkaitėje. Tokios bulvės kepa gan greitai, o tai didžiulis privalumas! Iškepusių bulvių paviršius turi būti dar traškus, o vidus jau minkštas.
Tokios bulvės skaniausios dar šiltos, bet skanios ir atvėsusios.
Aš bulves šį kartą aptepiau kreminiu sūrio "Philadelphia" ir graikiško jogurto užtepėle. Bet, jeigu norisi, galite keisti humusu, avokado arba anakardžių užtepėlėmis.