Turiu prisipažinti, kad niekada nebuvau kepusi lašišos su apelsinais. Visada naudodavau tik citriną. Taigi išmėginau ir su vyru valgėme tobulą skanią vakarienę. Rekomenduoju pamėginti ir Jums!
1. Pradžioje imame sviestinio popieriaus lakštą. Ant jo dedame saują špinatų, 3 riekeles apelsino. Pabarstome tarkuota apelsino žievele.
2. Uždedame lašišos gabaliuką, užberiame imbiero bei svogūno. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais bei užpilame šlakelį aliejaus.
3. Tuomet suimame ilgus popieriaus kraštus bei sulenkiame 3 kartus, padarydami lyg siūlę. Užlenkiame likusius kraštus. (šioje Youtube nuorodoje labai aiškiai parodyta kaip tai padaryti). Video taip pat pateiktas ir recepto pabaigoje.
4. Galiausiai sudedame į skardą bei kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-18 minučių. Labai skanu patiekti tiek su virtais ryžiais, tiek valgyti ir be jų. Skanaus!
5. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Marita
Nepakartojamai nuostabus skonis!!!! Greitai pagaminama. Puikus receptas, ačiū už jį;)
Atsakyti
Marita
Atsakyti