Manų košė be pieno (virta sultinyje)

2022-02-01 Autorius WorldRecipes.lt

Manų košė be pieno (virta sultinyje)
Tikriausiai daugelis iš vaikystės pamenate skaniąją (na, gal ir ne visiems ji buvo skani) manų košę? Bet tiek mūsų mamos, tiek mūsų močiutės ją ruošdavo su pienu. O ar esate kada eksperimentavę ir pabandę ją paruošti kaip nors kitaip? Pvz. išvirti sultinyje. Toks variantas gaunasi itin skanus ir mano šeimai labai patinkantis. 

Pamėginkite pagaminti pagal mano receptą ir suprasite kaip skaniai tai gali pavykti. :)

Ingredientai

    • manų kruopų: 20 gramų
    • druskos
    • sviesto: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • sultinio: ~300 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išverdame sultinį iš pasirinktos mėsos (man skaniausia iš vištienos arba jautienos).
  2. 2. Po to sultinį perkošiame.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į dar verdantį sultinį suberiame manų kruopos.
  5. 4. Verdame vis pamaišydami maždaug 20 minučių.
  6. 5. Kai jau košė išverda, pasūdome ir dar kartą užviriname.
  7. 6. Nuimame nuo kaitros, pagardiname savo manų koše sviestu ir patiekiame. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau manų košių receptų rasite: Manų košės.
Grikiai su jautienos faršu
(2)
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
(1)