Kuskuso kruopos - labai skanus garnyras prie mėsos kepsnių!

2019-07-30 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Kuskuso kruopos - labai skanus garnyras prie mėsos kepsnių!
Kai atsibosta visi kiti garnyrai ir norisi paįvairinti, tai pasirenku šį - pagamintą iš kuskuso kruopų. Jis labai tinka prie mėsos patiekalų, o aš dažniausiai ruošiu prie įvairių kepsnių.

Ingredientai

    • kuskuso kruopos: 200 mililitrų
    • verdantis vanduo: 350 mililitrų
    • sviestas: 20 gramų
    • druska: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kuskusą berkite į dubenį. Dėkite sviestą, berkite druską. Užpilkite verdančiu vandeniu.
  2. 2. Tuomet dubenį uždenkite ir kruopas palikite brinkti. Po 10 minučių išmaišykite ir mėgaukite skania biria kuskuso koše.
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
(7)
Polenta - kreminė kukurūzų košė
(1)
Morkų košė
(2)
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
(1)