mėgiami prieskoniai (aš naudoju po 1 arbatinį šaukštelį su kaupu džiovinto česnako, svogūno, mairūno, truputį čili pipiriuko, druska bei pipirų)
Įdarui:
džiovintos voveraitės: didelės saujos
sūris: 100 gramų
majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje pasiruošiame mėsą. Padarome išklotinę bei mėsos plaktuku pamušame, kad būtų tolygi.
2. Tuomet mėsą pamarinuojame. Suberiame sausuosius prieskonius į dubenėlį, užpilame aliejumi, leidžiame truputį pabrinkti bei įtriname mėsą.
3. Įdaras: Užmerkiame voveraites, leidžiame joms pabrinkti, pastatome ant ugnies bei paverdame maždaug 20 minučių. Atvėsiname bei susmulkiname. Dedame sutarkuotą sūrį ir majonezą. Išmaišome bei paskleidžiame ant mėsos. Susukame vyniotinį bei surišame.
4. Po to kepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, uždengus folija apie 35 minutes, paskui nuimame foliją ir dar pakepame apie 15 minučių, kol apskrus. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau mėsos vyniotinių receptų rasite: Mėsos vyniotiniai.