O šiandien rodau bene geriausią savo atradimą - mėsos kukulius su ryžiais, troškintus keptuvėje. Visa jų paslaptis labai skaniame baltame padaže. Patiko be galo. Tikrai gaminsiu dar ne vieną kartą, imkite šį fantastišką receptą jau dabar!
1. Iš pradžių į faršą sudedame ryžius, įmušame kiaušinį, sudedame susmulkintą svogūną, pagardiname mėsos prieskoniais bei druska, suberiame džiovintus špinatus ir gerai išmaišome.
2. Tuomet suformuojame kamuoliukus, apvoliojame miltuose bei kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje. Iškepus, perdedame į lėkštę.
Reklama
3. Tada keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus bei nuolatos maišydami, supilame sultinį, sudedame grietinę bei pagardiname druska.
4. Kai jau padažas sutirštės, į jį sudedame kukulius bei dar pakepiname maždaug 60 sekundžių.
5. Garnyrui labai rekomenduojame pasirinkti bulvių košę arba virtas bulves. Skanaus!
As
Atsakyti