Labai skanūs mėsos kukuliai su agurkiniu padažu

2023-11-02 Autorius WorldRecipes.lt

Labai skanūs mėsos kukuliai su agurkiniu padažu
Kas nežino, tas valgydamas tikrai niekada nesupras, kad šis padažas prie mėsos kukulių yra pagamintas iš agurkų. Jis čia labai tinka, nes yra labai kvapnus bei švelnus. Tikrai šį patiekalą gaminsiu dar ne vieną ir ne du kartus. Fantastiškai skanu!

Beje, šiuos patikusius mėsos kukulių receptus taip pat labai rekomenduoju išmėginti:
- maltos mėsos kukuliai pomidorų padažo ir grietinės padaže;
- mėsos kukuliai skaniame padaže, troškinti orkaitėje;
- greiti mėsos kukuliai su ryžiais ir baltu padažu;

O dabar imamės gamybos! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Mėsos kukuliams:
    Padažui:
    • agurkai: 2-3
    • grietinė: 1 stiklinės (arba grietinėlės)
    • vanduo: 1 stiklinės
    • druska
    • pipirai
    • mėgstami prieskoniai
    • krapai
    • česnakas: 2 vidutinio dydžio skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia batoną išmirkome piene, išspaudžiame, sumaišome su faršu.
  2. 2. Tada į faršą sudedame prieskonius pagal savo skonį, įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Suformuojame mėsos rutuliukus maždaug graikinio riešuto dydžio.
  5. formuojami mėsos kukuliai
  6. 4. Įkaitiname keptuvėje aliejų.
  7. aliejus įkaitintas keptuvėje
  8. 5. Kepame mėsos kukulius keptuvėje.
  9. kepami mėsos kukuliai keptuvėje
  10. 6. Kai jau iškepa, sudedame į troškinimo indą.
  11. 7. Padažas: Agurkus nulupame, sutarkuojame burokine tarka, išmaišome su grietine, sudedame prieskonius pagal savo skonį, supjaustytus krapus ir užpilame kukulius, supilame vandenį.
  12. mėsos kukuliai apipilti agurkiniu padažu troškintuve
  13. 8. Troškiname ant dujinės viryklės, kol liks tiks tirštas padažas.
  14. ištroškinti mėsos kukuliai su tirštu padažu
  15. 9. Patarimas: Troškinant galite išspauti česnako ir įberti druskos, jeigu reikia.
  16. 10. Labai skanu patiekti su bulvių koše arba makaronais. Padažas kvepia gaiviais agurkėliais ir beprotiškai skanus. Skanaus!

Šarūnė

Sveiki, agurkai švieži ar rauginti
Atsakyti

Valentina

Kiek pati į matau nuotraukoje tai žali 😊

asta kucinskaite

Tk nesuprantu kodel butent DUJINE VIRYKLE???? Kazkaip juokingai cia skamba... Siais laikais yra visokiu, be to ir ant lauzo galima !
Atsakyti

Paulina

Jūs turbūt ir prie stovinčio medžio prisikabintumet 😂😂😂

Ligita Ligita

Ryt gaminsiu,aciu uz recepta.
Atsakyti

Liuda

Tai kokie agurkai- švieži ar rauginti?
Atsakyti

Ramunas

tai aisku kad zali

Paulina

Ramūnas, rauginti agurkai irgi būna žali 😉 Šviežūs agurkai naudojami 🙂

Ramunas

Pas mane taip atrodo prieš troškinima
Atsakyti
Labai skanūs mėsos kukuliai su agurkiniu padažu

Irena Lepetauskienė

Labai skaniai atrodo Jūsų nuotraukoje. Labai patinka, kai yra ne tik receptas, bet ir skaitytojai dar įdeda savo nuotraukas. Papildomai atsiranda noras pasigaminti tą patiekalą. :)

Renata

Labai puikiai atrodo ir skaaaniai

Marina

Tikrai labai patiko. Tik gaminau su jautienos faršu, o ne kiaulienos. :)
Atsakyti

Lina

Mes gaminom su raugintais, buvo irgi labai skanuuuu 🤤🤤
Atsakyti

Lina

Mes gaminom su raugintais ir buvo labai skanuuuu 🤤 🤤
Atsakyti

Onutė

Aš ir su raugintais agurkais gaminu padažą

Danutė, moteris parašė nuoširdžiai , kad gamina ant dujines viryklėss , kokią turi tokią ir naudoja ,dėkoti reikia už receptą ir smulkų

kokią turi tokią y naudoja dėkoti reikia aprašymą. už foto mes kažkodėl mėgstame ,, kabinetis , prie smulkmenų.Aciu už gerą receptą .
Atsakyti

Vida

Ačiū už puikų receptuką,vienas ingredientas-šviežias agurkas -ir patiekalas kitoks. Ačiū 🙂
Atsakyti

Danutė

Ačiū moteriškei už detalų recepto aprašymas ir foto. baikime,, kabinetis,,dėl smulkmenų , kokia viryklė turi ,ant tokios ir gamino .
Atsakyti
Maltos mėsos vainikas
(4)
Tinginių čeburekai iš vaflių
(26)
Naminė pica su faršu, pomidorų padažu ir sūriu
(6)
Šparaginių pupelių troškinys su mėsa (faršu)
(2)