1. Iš pradžių plokščią padėklą arba kitokį indą išklojame su kepimo popieriumi. Dubenyje sumaišome kokoso drožles, kondensuotą pieną, cukraus pudrą bei išlydytą atvėsusį sviestą.
2. Masė turi gautis lipni bei drėgna. Drėgnais delnais suformuojame apvalius saldainius, panašiai po 1 arbatinį šaukštelį masės.
Reklama
3. Tuomet sudedame ant padėklo bei dedame į šaldytuvą. Palaikome maždaug 60 minučių, kol ritinėliai pataps pakankamai tvirti.
4. Tada šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į dubenį bei ištirpiname ant garų vonelės.
5. Iš šaldytuvo išimtus kokosinius rutuliukus įmerkiame į šokoladą taip, kad visas pasidengtų šokoladu.
6. Galiausiai perkeliame atgal ant kepimo popieriaus bei vėl laikome šaldytuve maždaug pusvalandį, kol sustings. Lepinamės!
7. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.