Skaniausios prancūziškos kanelės pagal Beatą

2019-12-12 Autorius Baltoje lėkštėje

Skaniausios prancūziškos kanelės pagal Beatą
Namie kepimo forma kanelėms turiu jau senokai, bet vis neprisiverčiau jų išmokti gaminti labai skaniai. Bet pagaliau pasiryžau... išbandžiau keletą receptu. Ir pagaminus pagal šį - 48 mažytės kanelės dingo akimirksniu. Dabar tik girdžiu klausimus "kada bus vėl iškepta". Šis kanelių receptas ganėtinai paprastas, tik laikui imlus. Rekomenduoju pamėginti ir Jums.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 100 gramų
    • cukraus pudra: 130 gramų
    • vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • sviestas: 30 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • kiaušinių: 1 (+ 3 trynių)
    • romas: 1 valgomojo šaukšto
    • pienas: 450 mililitrų
    Formos paruošimui:
    • lydytas sviestas
    • maltas rudas cukrus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite.
  2. 2. Tuomet į dubenį suberkite miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir druską, išmaišykite. Supilkite lydytą sviestą bei romą, išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į masę įmuškite vieną visą kiaušinį ir tris trynius. Išmaišykite iki vientisos masės.
  5. 4. Po to pieną užkaitinkite ir plona srovele, maišydamos supilkite į paruoštą masę.
  6. 5. Gausite skystą vienalytę tešlą. Ją atvėsinkite kambario temperatūroje, dubenį uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą parai.
  7. 6. Prieš kepdamos kanelių formą sutepkite lydytu sviestu, apibarstykite maltu cukrumi. Paruoštoje kepimo formoje paskirstykite tešlą (neužpildykite formelių pilnai, truputį palikite laisvumo, kitaip kanelės išlips iš formelių).
  8. kanelės formose
  9. 7. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, paskui orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 160 laipsnių ir kepkite dar 40 minučių.
  10. 8. Iškeptas gerai atvėsinkite. Lepinkitės!
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau kanelių receptų rasite: Kanelių receptai.
Skaniausios prancūziškos kanelės pagal Beatą
Skaniausios prancūziškos kanelės pagal Beatą
Skaniausios prancūziškos kanelės pagal Beatą

Inga

Bet su 450 mililitrų pienu, gaunasi jau nebe skysta tešla.....o kaip vanduo🤔. Ar tai teisinga?
Atsakyti

Vilmantė

Sveiki. Taip, tešlą ir turi būti kaip vanduo. 😊
Desertinis krekenų sūris - apkepas
(1)
Braškiniai pyragaičiai
(2)
Naminis jogurtas
(7)