Obuoliniai tešlainiai - kodėl buvau pamiršusi šį receptą? Skanesni už dauguma obuolių pyragų

2019-01-28 Autorius Spalvoti skoniai

Obuoliniai tešlainiai - kodėl buvau pamiršusi šį receptą? Skanesni už dauguma obuolių pyragų

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • obuoliai: 600 gramų
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 150 gramų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • grietinėlė: 2 valgomųjų šaukštų (galite pakeisti pienu)
    • aliejus: 125 mililitrų
    • miltai: 250 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių obuolius nuplauname, nulupame bei supjaustome smulkiais kubeliais. Užpilame citrinos sulčių bei išmaišome. Aš dar pati šį kartą įtarkavau citrinos žievelės, man ji taip kvepia, kad negaliu atsispirti, bet tai nėra būtina.
  2. 2. Tuomet kitame dubenyje išplakame kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, grietinėlę, aliejų ir druską. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei suberiame į kiaušinių masę. Jeigu tešla atrodo per skysta, įberiame dar šiek tiek miltų.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supilame supjaustytus obuolius bei išmaišome.
  5. 4. Po to tešlą dedame šaukto pagalba ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Obuoliniai tešlainiai - kodėl buvau pamiršusi šį receptą? Skanesni už dauguma obuolių pyragų
Ryžių pudingas
(4)
Pyragaičiai Kinder Délice
(4)
Skanumynas: Riešutų ir vyšnių kąsneliai
(6)