Orkaitėje kepti aštrūs anties kakliukai

2021-03-24 Autorius Oditėlės blogas

Orkaitėje kepti aštrūs anties kakliukai
Tai itin puikus marinatas antienos kakliukams - šiek tiek saldžiarūgštis bei truputį aštrus, bus nuostabus užkandis ant jūsų stalo. Labai ir labai rekomenduoju pamėginti, nes patiko visiems kas paragavo. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • švieži ančiukų kakliukai: 500 gramų
    • sojos padažas: 4 valgomųjų šaukštų
    • žuvies padažas: 1 valgomojo šaukšto
    • baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
    • rudas cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • česnakas: 2 skiltelių
    • grūstos aitriosios paprikos: žiupsnelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia marinatui skirtus ingredientus sumaišome dubenėlyje ir sudedame nuvalytus anties kakliukus.
  2. 2. Marinuojame šaldytuve bent 1-2 valandas arba paliekame per visą naktį.
  3. Reklama
  4. 3. Po to dedame kakliukus į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi.
  5. 4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Makaronų apkepas su skrandukais ir daržovėmis
(7)
Užkandėlės su širdelėmis
(3)
Vytinta anties krūtinėlė
(3)