1. Pirmiausia ančiukų kepenėles nuplaukite, nupjaukite saugysles ir plėves, tada nusausinkite.
2. Keptuvėje ant mažos ugnies aliejuje ir svieste troškinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus (su dangčiu), dėkite čiobrelio šakelę, druskos, pamažu viskas karamelizuojasi, kai svogūnai gerokai suminkštėja pilkite balzamiko.
Reklama
3. Kai balzamikas nugaruoja po 3 minučių sudėkite kepenėles, dėkite lauro lapus, tarkuoto muskato, pabaigoje įpilkite šiek tiek brendžio.
4. Viso kepenėles kepkite ne ilgiau kaip 10 minučių, kad neperkeptų.
5. Patiekite su mėgstama bulvių koše ir konservuotais pomidorais - toks garnyras čia labai tinka. Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kepenėlių rasite: Kepenėlės.