Įdaryti kruasanai su parūkytos antienos filė

2021-03-25 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Įdaryti kruasanai su parūkytos antienos filė
Tokia sūdyta-parūkyta antienos filė (Kitchen-me prekės ženklo), kurią įsigijau parduotuvėje, vienareikšmiškai nusipelno visu didžiausių mano pagyrų - be galo skani, išsiskirianti natūraliu skoniu, o natūralus dūmas leidžia išlaikyti subtilias skonines savybes. Įkelsiu nuotrauką žemiau. Pasigaminame ir nustebiname tiek save, tiek svečius, nes ši filė tinka įvairiems gurmaniškiems patiekalams, su įvairiais sūriais bei salotomis. 

Ingredientai

    • sūdyta-parūkyta antienos filė: ~80 gramų
    • kruasanai: 6 (naudojau pirktinius, bet galima ir savo išsikepti)
    • sultenės salotos: ~30 gramų (arba kitos mėgstamos)
    • pomidorai: 12 griežinėlių
    Padažui:
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
    • Dižono garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • pjaustyti švieži krapai: žiupsnelio
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Štai nuotrauka antienos, kurią naudojau.
  2. sūdyta - parūkyta antienos filė
  3. 2. Kruasanus perpjauname išilgai ir patepame pasiruoštu padažu (padažui visus nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje)
  4. Reklama
  5. 3. Tada dedame po 2 pomidoro griežinėlius, sultenės salotas, išdėliojame antienos filė ir uždengiame kita kruasano pusele. Skanaujame!
  6. įdaryti kruasanai su antiena
  7. 4. Rekomendacija: Daugiau kruasanų receptų rasite: Kruasanų receptai.
Lietiniai blynai su ančiukų širdelėmis ir pievagrybiais
(1)
Vytinta anties krūtinėlė
(3)
Lęšių sriuba su antiena
(1)