Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele ir padažu

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele ir padažu
Tokios bandelės su dešrelėmis ir nuostabiu padažu gali būti puikus užkandis draugų vakarėliams arba pakramsnoti vakarais bežiūrint serialą ar tiesiog filmą. Kai draugės paragavo per vieną vakarėlį, tai visos paprašė recepto ir nepatikėjo, kad taip lengva jas pagaminti. ;)

Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 18 bandelių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bemielė sluoksniuota tešla: 500 gramų (6 lapelių)
    • dešrelės: 9
    • kiaušiniai: 1
    • sezamo sėklos
    Padažui:
    • smulkinti konservuoti pomidorai: 1 skardinės (400 gramų)
    • Vorčesterio padažas: 2-3 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas bazilikas
    • džiovinti čiobreliai
    • grūstos aitriosios paprikos
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į priekaistuvį sudedame konservuotus pomidorus, įberiame baziliką, čiobrelius, aitriąją papriką, druską bei troškiname ant silpnos ugnies maždaug 10-15 minučių arba tol, kol padažas sutirštės. Sumalame virtuviniu smulkintuvu iki vientisos masės bei pagardiname Vorčesterio padažu.
  2. 2. Tuomet kiekvieną tešlos lapelį padaliname į tris dalis. Suvyniojame per pusę perpjautą dešrelę.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame bandeles ant kepimo skardos. Kiekvieną aptepame išplaktu kiaušiniu, užberiame sezamo sėklų bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
  5. 4. Galiausiai bandeles patiekiame su paruoštu padažu. Skanaujame!
  6. sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrelėmis
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau sluoksniuotos tešlos bandelių receptų rasite: Sluoksniuotos tešlos bandelės.
Kepti smidrai su šonine ir sūriu
(3)
Cukinijos griežinėliai tešloje
(4)