1. Iš pradžių šokoladą ištirpiname ant garų vonelės nuolatos maišydamos. Cukrų bei vandenį pilame į puodą storu dugnu, maišome kol ims virti.
2. Tuomet nebemaišome bei leidžiame karamelizuotis. Suberiame į karamelę riešutus, pamaišome bei supilame masę į skardą pateptą aliejumi, išlyginame mentele.
Reklama
3. Kai sustings sumalame kombaine į triufelius. Grietinėlę pilame į ištirpusį šokoladą, išmaišome, sudedame griliažo trupinius, išmaišome. Masę padedame į šaldytuvą, kad atvėstų. Po to išimame, formuojame norimos formos saldainius, juos voliojame cukraus pudroje, arba kakavoje, arba lydytame šokolade bei riešutų trupiniuose... Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau triufelių receptų rasite: Triufeliai.
Eugenija Sinevičienė
Manau, tūrėtų būti labai skanu... Ačiū už idėją ❤
Atsakyti
Eugenija Sinevičienė
Atsakyti