Paprasti žagarėliai (trapūs ir skanūs)

2020-09-11 Autorius Loretos išbandyti receptai

Paprasti žagarėliai (trapūs ir skanūs)
Šie žagarėliai paprasti, itin paprasti. Juos lengva paruošti, pavyks kiekvienam. Jie gaunasi tikrai skanūs ir labai trapūs. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs, nes nusivylusių jais nebus. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • miltai: ~200 gramų
    • degtinė: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: mažo žiupsnelio
    • riebalai (virimui)
    • cukraus pudra (apibarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į įsijotus miltus beriame druską, pilame išplaktus kiaušinius, degtinę ir užminkome tešlą.
  2. 2. Leidžiame tešlai pastovėti ramia maždaug pusvalandį.
  3. Reklama
  4. 3. Paskui iškočiojame plonai ir supjaustome.
  5. 4. Verdame įkaitintuose riebaluose ant vidutinio kaitrumo ugnies.
  6. 5. Apibarstome cukraus pudra, patiekiame ir lepinamės!
  7. 6. Patarimas: Miltų kiekis gali keistis (į didesnę arba mažesnę pusę), priklausomai nuo naudojamo kiaušinio dydžio.
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau žagarėlių receptų rasite: Žagarėliai.
Obuolių trupiniuotis
(7)
Tiramisu su vyšniomis
(1)