Itališkas karštas šokoladas

2019-08-10 Autorius Samčio užrašai

Itališkas karštas šokoladas
Tai tikras itališkas receptas, kuris itin patiko mano visai šeimai. Jie gaunasi saldokas, todėl tikrai labai patiks smaližiams!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pieniškas šokoladas: 120 gramų
    • pienas: 300 mililitrų
    • kakava: 1 šaukšto
    • cukrus: 1 šaukšto (arba mažiau, jei nesinori labai saldžiai)
    • kukurūzų krakmolas: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių prikaistuvyje ištirpiname šokoladą su 2 šaukštais pieno.
  2. 2. Kai šokoladas ištirpsta, palaipsniui supilame plona srovele pieną (1-2 šaukštus pieno pasiliekame) ir nuolatos maišome mediniu šaukštu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada įmaišome kakavą bei cukrų, maišome, kol viskas susijungs.
  5. 4. Po to į puodelį suberiame krakmolą, užpilame pasiliktu pienu bei maišome, kol ištirps.
  6. 5. Palaipsniui supilame ištirpinto krakmolo masę į karštą šokoladą bei išmaišome.
  7. 6. Patiekiame ir lepinamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau karšto šokolado receptų rasite: Karšto šokolado receptai.
Itališkas karštas šokoladas
"Dalgona" sūrio desertas
(3)
Panna cotta su uogų padažu
(1)
Tartaletė su vaisiais
(62)