Toks lašišos patiekalas grietinėlės padaže dar kitaip yra vadinamas - toskanietiška lašiša. Jis tikrai ganėtinai paprastai pagaminamas, o skonis tikra fantastika. Padažui pasigaminti aš panaudojau grietinėlę, parmezaną, saulėje džiovintus pomidorus bei špinatus.
Kepimui prireiks didelės keptuvės. Arba kitaip lašišos gabaliukus gali tekti kepti per 2 kartus.
Seniau buvau įkėlusi labai panašų
lašišos grietinėlės padaže su špinatais ir vyšniniais pomidorais receptą, kurio padaže panaudojau vyšninius pomidorus. Jis tada sulaukė labai daug dėmesio ir gerų atsiliepimų. Todėl esu visiškai tikra, kad ir šis labai patiks!
Man asmeniškai skaniausia šį patiekalą patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis arba makaronais.