Trapūs sviestiniai migdoliniai sausainiai

2023-07-05 Autorius Skanūs kąsneliai

Trapūs sviestiniai migdoliniai sausainiai
Labai skanūs trapūs migdoliniai sviestiniai sausainiai. Juos visai nesunku pasigaminti. Paskanaukite prie mėgstamos kavos arba arbatos puodelio! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Sausainiams:
    • miltai: 225 gramų
    • migdolų miltai: 50 gramų
    • sviestas: 120 gramų
    • saulėgrąžų aliejus: 30 mililitrų
    • cukraus pudra: 60 gramų
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    Papuošimui:
    • kiaušinių baltymai: 1
    • cukraus pudra: 200 gramų
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Migdoliniai sausainiai: Pirmiausia minkštą sviestą išsukame kartu su cukraus pudra bei aliejumi.
  2. 2. Tada suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir migdolų miltus. Užminkome tešlą.
  3. migdolinių sausainių tešla
    Reklama
  4. 3. Ši sausainių tešla itin trapi, todėl kočiojame ant gausiai pamiltuoto paviršiaus arba tiesiai ant kepimo popieriaus ir išspaudžiame norimo dydžio nedidelius sausainiukus.
  5. 4. Kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Paliekame atvėsti kepimo skardoje.
  6. 5. Papuošimas: Glajui ingredientus išsukame šaukštu kartu iki vientisumo.
  7. 6. Dekoruojame savo sausainius pagal norus ir fantaziją. Lepinamės!
  8. trapūs sviestiniai migdoliniai sausainiai su glajumi
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau migdolinių sausainių receptų rasite: Migdoliniai sausainiai.
Kalėdiniai sausainiai be gliuteno
(1)
Sveiki avižiniai sausainiai
(2)
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
(5)
Sausainukai su cinamonu
(7)