1. Pirmiausia į šiltą pieną dedame mieles bei cukrų, gerai išmaišome ir uždengiame, kol susidarys puta. Per tą laiką, persijojame miltus, beriame druską ir išmaišome. Tada dedame kubeliais supjaustytą sviestą. Rankomis sutriname sviestą su miltais, turi gautis birūs trupinukai, po to supilame pieno bei mielių mišinį. Suminkome. Turi pavykti blizgi ir elastinga tešla (žiūrėkite nuotraukas žemiau).
2. Tuomet taip paruoštą tešlą įsukame į maistinę plėvelę bei padedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
3. Po to ištraukus iš šaldytuvo, tešlą padaliname į 8 lygias dalis (arba į 16 mažų dalių). Paėmus vieną gabalėlį, jį iškočiojame 1 centimetro storiu bei susukame.
4. Paskui dedame į su kepimo popieriumi išklotą skardą bei kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Mums tai nerealiausia bandelių tešla. Jas vadiname universaliomis, todėl, kad jas galite įdaryti kuom tik širdelė geidžia. Aš įdariau su lašinukų įdaru, su virtos mėsos įdaru, su pikantiškomis salotomis, su džemu ir taip toliau. Visi įdarai puikiai tinka. Galite net įdaryti su vištienos krūtinėlę, kurią tik reikia smulkiai supjaustyti ir apkepti, gaunasi taip pat labai gardu.