Varškės užtepėlė su ridikėliais ir agurkais

2018-02-09 Autorius Samčio užrašai

Varškės užtepėlė su ridikėliais ir agurkais
Kuo toliau, tuo labiau aš galvoju, kad varškę galiu valgyti praktiškai su bet kuo. Ši mano varškės užtepėlė, ruošta su agurkais ir ridikėliais, yra tinkama tiek į gamtą piknikui, tiek vaišių stalui, tiek lauknešėliui į darbą.

Kai pirmą kartą jos paragavau pas savo giminaitę, tai iškart pamilau šią užtepėlę, nes aš tikrai dievinu varškę, o čia ji atsiskleidžia visame gražume.

Rekomenduoju ir jums išmėginti šią gaivią užtepėlę, kurią galima valgyti su trapučiais, paskrudinta duona arba net kabinti su duonos lazdelėmis, kaip šį kartą dariau aš. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • varškė: 200 gramų
    • ridikėliai: 6
    • ilgavaisiai agurkai: 0,5
    • grietinė: 4-5 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę sumaišome su grietine.
  2. 2. Į varškės masę sutarkuojame ridikėlius bei agurką.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet pagardiname užtepėlę druska, šviežiai maltais juodaisiais pipirais bei citrinos sultimis. Gerai išmaišome. Skanaujame!
  5. varškės užtepėlė su ridikėliais, agurkais ir grietine
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Varškės užtepėlė su ridikėliais ir agurkais
Dvi skanios, sveikos ir pikantiškos užtepėlės
(2)
Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis
(8)