smulkinti svogūnai: 0,5 puodelio (arba svogūnų laiškai)
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Nepamirškite, kad ingredientų kiekis priklausys ir nuo Jūsų pasirinkto batono/duonos dydžio.
2. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Reklama
3. Duoną/batoną įpjauname išilgai bei skersai, kad gautųsi kvadratėliai, bet nesupjaustome jos, tik įpjauname.
4. Į duonos/batono tarpus tarp kvadratėlių sudėti sūrį, tada aptepame tarpus ir visą kepaliuką sviestu, užverčiame svogūno laiškais, ar į vidų sudedame ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
5. Po to kepaliuką dedame į kepimo indą ir kepame.
6. Patogiausia yra kepti suvyniotą folijoje, maždaug 15 minučių (~180 laipsnių temperatūroje). Skanaus!
7. Rekomendacija: Daugiau duonos receptų rasite: Duonos receptai.