Vasariški užkandžiai (pagal Beatą)

2018-11-17 Autorius Baltoje lėkštėje

Vasariški užkandžiai (pagal Beatą)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių duoną supjaustykite riekelėmis bei apskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 150 laipsnių temperatūros maždaug 15 minučių.
  2. 2. Tuomet nulupkite agurkų žievelę bei išskobkite sėklytes, agurkus labai smulkiai supjaustykite. Smulkia tarka sutarkuokite fermentinį sūrį bei virtus kiaušinius, įdėkite trintą česnaką, susmulkintų krapų ir mėgstamą majonezą, viską gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada pasiruoštą mišrainę užtepkite ant apskrudintos duonos. Patiekite ir skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Cukinijos griežinėliai tešloje
(4)
Orkaitėje keptos užkandėlės su krevetėmis
(8)