Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu

2018-03-26 Autorius Gera virtuvė

Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu
Toks užkandis yra skirtas tiems, kas neturėdami daug laiko gaminti nori nustebinti savo draugus ar šeimos narius. Jums net neprireiks nieko gaminti, tik viską supjausčius išdėlioti lėkštėje bei laukti, kol sulauksite pagirų. Vienu reikalu tik reikia pasirūpinti iš anksto, tai yra sunokę mangai bei avokadai.  

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sūrį sutrupiname bei įdėjusios truputį majonezo išmaišome. Tada vištienos krūtinėlę atskiriame nuo kaulo bei supjaustome griežinėliais. Avokadą bei mangą nulupame ir taip pat supjaustome.
  2. 2. Po to viską išdėliojame lėkštėje, šalia įdedame sūrio padažo. Pats gardžiausias skonis, kai ant šakutės telpa visi keturi komponentai. Skanaujame! Fantastiško skonio neįprasta užkandėlė!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau užkandėlių receptų rasite: Užkandėlės.
Plaučių paštetas
(1)
Nesaldūs užkandiniai cukinijos pyragėliai
(2)
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)