Vištienos ir daržovių kepsneliai

2018-09-18 Autorius Nekenčiu virtuvės

Vištienos ir daržovių kepsneliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės filė: 500 gramų
    • žiediniai kopūstai: 300 gramų (galite naudoti ir šaldytus)
    • paprikos: 1
    • svogūnai: 1 (nėra būtina, jeigu naudosite svogūnų laiškus)
    • česnakas: 3 skiltelių (nėra būtina)
    • fermentinis sūris: 80 gramų (naudotas "Džiugas")
    • kiaušiniai: 2
    • grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 2 valgomųjų šuakštų
    • bulvių krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • svogūnų laiškai (nėra būtina, jei naudosite svogūną)
    • šviežios petražolės (arba džiovintos)
    • malta džiovinta paprika
    • malti juodieji pipirai
    • druska
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną, 5 minutes apvirtus pasūdytame vandenyje žiedinius kopūstus, papriką, svogūnus bei česnakus supjaustome smulkiai. Sūrį sutarkuojame. Viską sumaišome su likusiais ingredientais. Uždengiame bei palaikome šaldytuve maždaug 60 minučių (jeigu labai skubate, galite kepti iškart).
  2. 2. Tuomet šaukštu arba šlapiomis rankomis formuojame kepsnelius bei kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies po maždaug 3-4 minutes iš abiejų pusių. Iškepusius palaikome dar 5 minutes uždengtus. Patiekiame ir mėgaujamės!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Mes šį kartą pasirinkome valgyti su saldžiarūgščiu čili-mango padažu bei šviežiomis daržovėmis.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsneliai.
Vištienos apkepas su juodosiomis pupelėmis ir kukurūzais
(2)