Keptuvėje troškintos vištienos kulšelės garstyčių ir medaus padaže

2024-03-25 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje troškintos vištienos kulšelės garstyčių ir medaus padaže
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti labai patikusiu vištienos kulšelių paruošimo būdų, kurį pirmą kartą išmėginau tik praėjusį savaitgalį. Nors paruošimas visai nesunkus, o ingredientų reikia tikrai nedaug, skonis gavosi tikrai geras. Iškart su šeima vieningai nusprendėme, kad šitaip gaminsime ir ateityje. Nors mes gaminome kulšeles, bet esu visiškai tikra, kad ir kitos dalys ruošiant taip pat pavyktų labai gerai. Tad imkite šį receptą ir išmėginkite jau dabar. Skani vakarienė ar pietūs bus garantuoti!

Ingredientai

    • vištienos kulšelės: 4
    • garstyčios: 4 valgomųjų šaukštų
    • medus: 2 valgomųjų šaukštų
    • tarkuota citrinos žievelė: ~8 žiupsnelių
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kulšeles apliekime marinatu pagamintu iš garstyčių, medaus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos bei pipirų.
  2. 2. Gerai įtrinkime ir palaikykime šaldytuve maždaug 5 valandas.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet apkepkime keptuvėje, kol gražiai apskrus abi pusės, tada supilkime į keptuvę marinatą, kuriame marinavosi kulšelės bei uždengus dangčiu troškinkime ant lėtos ugnies kažkur 30 minučių.
  5. 4. Patiekime su ryžiais bei citrinos griežinėliais. Labai skanus vištienos patiekalas paruoštas. Skanaus!

Laura

As daznai negaminu ir daug neismanau apie niuansus visokius. Dariau viska kaip parasyta, man sudege tiek kulseles tiek marinatas. To marinato ten 3 saukstai tesigavo, kaip tokiame mazame kiekyje kazka trosinti turi pavykti?
Atsakyti
Vištienos ir krevečių apkepėlė su daržovėmis
(4)
Virtos vištų kojos padaže
(1)