Vištienos šlaunelių mėsos šašlykas grietinės ir pomidorų padažo marinate

2019-06-18 Autorius Gamink su Audrone

Vištienos šlaunelių mėsos šašlykas grietinės ir pomidorų padažo marinate
Šašlykas yra vienas mėgstamiausių mano patiekalų. Ir visiškai nėra svarbu iš kokios mėsos jis yra paruoštas. Labai mėgstu jį gaminti iš visų mėsų. Šį kartą variantas iš vištienos šlaunelių mėsos marinatas su grietine ir pomidorų padažu - pavyko nuostabiai, mėsytė gavosi labai minkšta ir sultinga, o kepta cukinija labai tiko, nors ji čia nėra būtina, bet rekomenduoju.:)

Ingredientai

    • vištienos šlaunelių mėsa: 1 kilogramo
    • vištienos prieskoniai
    • raudonosios paprikos milteliai
    • česnakas
    • pipirai
    • druska
    • grietinė: 4 valgomųjų šaukštų
    • pomidorų padažas: 4-5 valgomųjų šaukštų
    • cukinijos (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos gabaliukus išprieskoniuojame su išvardintais prieskoniais, sudedame grietinę bei pomidorų padažą.
  2. 2. Tuomet paruoštą vištieną marinuojame šaldytuve per visą naktį.
  3. Reklama
  4. 3. Štai ir viskas. Po to verkite ant iešmų bei kepkite.
  5. 4. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykai.
Vištienos blauzdelės su česnaku, citrina ir žolelėmis
(2)
Baltasis čili troškinys su vištiena
(2)