Pašildytos kukurūzų geldelės labai skanios su paruoštu vištienos-daržovių įdaru. Galima jas patiekti, kaip užkandžius draugų vakarėlyje. Labai greitai pradingsta nuo stalo.
2. Sudedame kubeliais supjaustytą svogūną, papriką, griežinėliais ruduosius pievagrybius bei pakepame keletą minučių, kol suminkštės.
3. Tuomet sudedame konservuotas pupeles bei kukurūzus, kubeliais pjaustytą vištieną, pomidorų padažą, pagardiname su druska bei pakepiname keletą minučių, kol viskas sušils. Išjungiame ugnį bei sudedame petražoles bei česnako laiškus.
4. Tada ant kiekvienos kukurūzų geldelės dugno užbarstome tarkuoto fermentinio sūrio bei kepame 125 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
5. Galiausiai geldeles įdarome paruoštu įdaru, ant viršaus užberiame tarkuoto fermentinio sūrio bei nedelsiant patiekiame. Tikras gardumėlis :)