Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis
Pašildytos kukurūzų geldelės labai skanios su paruoštu vištienos-daržovių įdaru. Galima jas patiekti, kaip užkandžius draugų vakarėlyje. Labai greitai pradingsta nuo stalo.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje keptuvėje įkaitiname aliejų.
  2. 2. Sudedame kubeliais supjaustytą svogūną, papriką, griežinėliais ruduosius pievagrybius bei pakepame keletą minučių, kol suminkštės.
  3. 3. Tuomet sudedame konservuotas pupeles bei kukurūzus, kubeliais pjaustytą vištieną, pomidorų padažą, pagardiname su druska bei pakepiname keletą minučių, kol viskas sušils. Išjungiame ugnį bei sudedame petražoles bei česnako laiškus.
  4. 4. Tada ant kiekvienos kukurūzų geldelės dugno užbarstome tarkuoto fermentinio sūrio bei kepame 125 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
  5. 5. Galiausiai geldeles įdarome paruoštu įdaru, ant viršaus užberiame tarkuoto fermentinio sūrio bei nedelsiant patiekiame. Tikras gardumėlis :)
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Paprasti, greiti ir lengvi vieno kąsnio užkandžiai šventėms
(4)
Rožinis burokėlių humusas
(1)
Skrudintos moliūgų sėklos
(4)