Pikantiški varškėčiai su vištienos padažu – tai skanūs, minkšti varškėčiai su švelniu vištienos ir sūrio padažu, kuris puikiai papildo varškėčių skonį. Padaže esantis poras suteikia subtilaus aštrumo, o grietinėlė su tepamu sūriu sukuria kreminę tekstūrą ir švelnumą. Tai sotus ir jaukus patiekalas, tinkamas tiek pietums, tiek vakarienei, ypač kai norisi kažko šilto ir gardaus.
Redaktorės Vaidos komentaras - pats paprasčiausias, ir manau, populiariausias būdas valgyti varškėčius - juos patiekti su grietine. Tačiau kodėl gi neišbandžius kažko kitaip? Švelnus kreminis sūrio padažas su mėsa - kažkas naujo, bet tikrai labai gardaus. Naudokite mėgstamą kumpį arba gaminkite be jo. Sūrio padažas gardus ir taip.