Grietinėlėje marinuota vištiena gaunasi itin minkšta bei labai švelnaus skonio!
Ingredientai
vištienos file: 400 gramų
grietinėlė: 100-150 mililitrų
vištienos prieskoniai (arba kitokie mėgiami)
smulkinti džiuvėsėliai
Recepto paruošimas
1. Pradžioje vištieną supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Pabarstykite vištienos prieskoniais (arba kitais mėgiamais prieskoniais). Gerai išmaišykite, kad visi gabaliukai apsivoliotų prieskoniuose. Užpilkite grietinėlę bei viską išmaišykite.
2. Marinuokite ne mažiau 3-4 valandų. Po to apvoliokite kiekvieną gabaliuką džiūvėsėliuose bei kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje didesniame, nei įprasta, aliejaus kiekyje, kol gražiai apskrus.
Reklama
3. Patiekite su ryžiais ir sojos arba bet kokiu kitu mėgiamu padažu. Skanaus!