Įdarytas vištienos kepsnys su rikota ir špinatais, keptas orkaitėje

2024-04-10 Autorius WorldRecipes.lt

Įdarytas vištienos kepsnys su rikota ir špinatais, keptas orkaitėje
Labai geras orkaitėje iškeptas vištienos krūtinėlės kepsnys su rikota ir špinatais. Man asmeniškai tai tobulas receptas. Gamintas jau dešimtis kartų ir tikrai bus gaminamas ateityje, nes iš paprastų ingredientų sukuriamas nuostabus rezultatas. Kepsnys gaunasi tikrai labai skanus, yra greitai pagaminamas, gražiai atrodo ir pavykusi vakarienė šeimai būna garantuota. Taip pat garantuotos būna ir pagyros už gerai atliktą darbą, kurių visada malonu sulaukti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlių: 3
    • rikotos: 1 indelio
    • šaldytų špinatų: 2 kubelių
    • česnako: 3 skiltelių
    • tarkuoto "Džiugo" sūrio: 4 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • maltų saldžiųjų paprikų
    • alyvuogių aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos krūtinėles perpjaukite į puseles (gausis 6 kepsniukai).
  2. 2. Įtrinkite druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet rikotą sutrinkite blenderiu su špinatais, druska bei česnaku.
  5. 4. Kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi, sudėkite vištienos kepsnelius, įpjautus kas 1,5 centimetro (kaip armoniką).
  6. 5. Po to šaukšteliu pridėkite įdaro, pabarstykite paprikų milteliais, "Džiugo" sūriu bei pašlakstykite aliejumi.
  7. 6. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
  8. 7. Patiekite su ryžiais bei šviežiomis daržovėmis. Skanaukite!
Pilno grūdo makaronai su vištiena
(1)
Vištienos ir moliūgų troškinys / karis su paprikomis
(3)