1. Pirmiausia dubenyje išsukame minkštą sviestą su cukrumi bei vanile. Tada įmušame kiaušinį. Supilame grietinę, sudedame šakute sutrintus bananus bei viską gerai išmaišome.
2. Tuomet kitame dubenyje sumaišome miltus, sodą, druską ir cinamoną. Į miltus įmaišome razinas bei migdolus.
3. Po to suberiame miltų mišinį į šlapią masę bei viską išmaišome mentele, kol neliks sausų miltų.
4. Paskui orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Sviestu patepame bei kepimo popieriumi išklojame pailgą skardelę. Į skardą supilame tešlą, viršų išlyginame. Kepame duoną maždaug 60 minučių (ar jau iškepė tikriname mediniu pagaliuku).
5. Paliekame duoną maždaug 5 minutėms skardoje, tik tada išimame bei visiškai atvėsiname ant grotelių. Skanaujame!