Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuolių ir razinų įdaru

2023-11-10 Autorius WorldRecipes.lt

Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuolių ir razinų įdaru
Noriu Jums parodyti nesunkiai pagaminamas, bet labai skanias sluoksniuotos tešlos bandeles su obuoliais ir razinomis. Toks įdaras man asmeniškai labai patinka. Atrodo ingredientai visiškai paprasti, tačiau kartu jie sukuria fantastišką skonį. Šį receptą naudoju jau daug metų ir tikrai niekada nenusiviliu. Mėginkite ir Jūs jau šiandien! 

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 12 bandelių.

Ingredientai

    • obuoliai: 400 gramų
    • razinos: trečdalio puodelio
    • rudas cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • trintas cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • šaldyta sluoksniuota tešla: 3 lakštų (atšildome)
    • kiaušiniai: 1 (lengvai suplakame)
    • cukraus pudra (pabarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (iki 180 naudojant ventiliatorių) ir į 2 kepimo skardas įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus.
  2. 2. Į dubenį supilkite obuolius, razinas, rudąjį cukrų bei cinamoną. Naudokite lėkštutę ar kitą apvalų daiktą, kad iš kiekvieno lakšto išpjautumėte 4 x 11cm apskritimus.
  3. Reklama
  4. 3. Ant apskritimų dėkite apie 2 šaukštus obuolių mišinio ir perlenkite. Galus užspauskite šakute.
  5. 4. Bandeles dėkite į kepimo skardas ir patepkite kiaušiniu.
  6. 5. Su šakute pradurkite keletą skylių. Kepkite 15-20 minučių kol paruduos.
  7. 6. Pabarstykite cukraus pudros ir patiekite kambario temperatūroje. Skanaukite!
Grūdėtos bandelės su daug sėklų
(1)
Mielinės bandelės su cinamonu
(35)